Fuyiama Judotoernooien

Fuyiama houdt gemiddeld 3 keer per een judotoernooi en zijn op dit moment ook nog de hoofdorganisatie voor het Amsterdam Judo Event (het grootste judo evenement van Amsterdam) www.amsterdam-judo-event.nl

Wij starten elk jaar met het toernooi in Abcoude (eind oktober begin November) het tweede toernooi wordt afwisselend gehouden in diverse sporthallen in Amsterdam in het derde weekend van januari. De derde is een gezamelijk toernooi met Judo Fritz in Diemen in het derde weekend van maart en sluiten het jaar af met het Amsterdam Judo event.

Op deze pagina vind u alle informatie omtrend de toernooien voor het seizoen 2019-2020. Voor de uitslagen en andere zaken kunt u naar een van de subpagina's gaan.

Programma 2019-2020

27 oktober 2019; Judotoernooi Abcoude,
19 januari 2020; Judotoernooi Amsterdam (gecanceld in verband met het wegvallen van de beoogde sporthal)
15 maart 2020; Judotoernooi Diemen
8 t/m 10 mei 2020; Amsterdam Judo Event


Evert van den berg overall prijs

Evert van den Berg is de leraar geweest van de meeste van onze huidige leraren. Hij heeft gezorgd voor dat heel veel mensen plezier kregen in het judo en hier hun hele leven mee zijn doorgegaan. Omdat wij (het bestuur en de docenten) zijn aandeel in onze vereniging zo belangrijk vinden hebben wij sinds 2012 de Evert van den Berg prijs in het leven geroepen.
Deze prijs is voor de judoka's die in één seizoen het beste hebben gepresteerd op judo gebied. Dit kan zijn tijdens Districts/Nationale kampioenschappen maar ook tijdens onze recreatieve toernooien. Bij de recreatieve toernooien geld dat de resultaten over de drie (Abcoude, Almere en Diemen) mee worden genomen en de beste +/- 8 krijgen dan deze prijs uitgereikt.

Wij wensen alle judoka's heel veel succes en voor iedereen, een leuk en mooi judojaar.


Het bestuur van Fuyiama

Abcoude